UVJETI KORIŠTENJA I POLITIKA KOLAČIĆA

UVJETI KORIŠTENJA OBJAVLJENOG SADRŽAJA SA STRANICE https://ericjohanssonwriter.com/

Posljednje ažuriranje 7. travnja 2023. godine


Dozvoljavam upotrebu u nekomercijalne svrhe mojih objavljenih fotografija.
Također dozvoljavam kopiranje teksta ukoliko je tekst moje izvorno djelo.

Ne mogu dozvoliti kopiranje i slobodnu upotrebu dijelova stranica koje su izvor treće strane, poput teksta ili fotografija sa stranice Wikipedija, Google Maps, Open Weather Map i drugih, ukoliko je sadržaj zaštićen od kopiranja od istih stranica.

Nije uvjet ali bi bilo pristojno da uz moj rad, fotografiju ili tekst navedete moje ime ili poveznicu na moju stranicu.


Ne dozvoljavam upotrebu bilo kojeg dijela teksta, rada ili fotografije u komercijalne svrhe bez moje prethodne dozvole.

Ne dozvoljavam upotrebu mojih radova ili fotografija ako ih potpisujete kao svoje osim uz prethodni dogovor.
Svaki moj rad ili fotografija je evidentirana u originalnom obliku.

Molio bih da ne izvlačite neki sadržaj iz konteksta ako je namjera zloupotreba ili krivotvorenje podataka.
Takav ću pokušaj prijavljivati nadležnim institucijama ili tijelima.


Ne mogu odgovarati za točnost podataka koji su preuzeti od treće strane.
U izradi stranica sam nastojao upotrebljavati vlastite elemente ili elemente koje je dozvoljeno dijeliti dalje.


Imam pravo na svoje mišljenje ili stav ukoliko to nije govor mržnje.
Isto tako imam pravo i na mišljenje koje se razlikuje od tuđeg mišljenja bez da se opravdavam za to.

 

 

POLITIKA KOLAČIĆA


UVOD

Micgrafika može koristiti Kolačiće i druge tehnologije praćenja kada posjetite našu web stranicu https://ericjohanssonwriter.com/ uključujući bilo koji drugi oblik medija , medijski kanal, mobilno web mjesto ili mobilnu aplikaciju povezanu s njima kako bi pomogla prilagoditi Web lokaciju i poboljšati Vaše iskustvo.

Zadržavamo pravo na izmjene ovih Pravila Kolačića u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Upozorit ćemo Vas na sve promjene ažuriranjem datuma „Posljednje ažuriranje” ovih Pravila Kolačića. Sve promjene ili izmjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja ažuriranih Pravila Kolačića na stranici, a Vi se odričete prava na primanje posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni ili izmjeni.

Pozivamo Vas da povremeno pregledavate ovu Politiku o Kolačićima kako biste bili informirani o novostima. Smatrat će se da ste upoznati s tim i smatrat će se da ste prihvatili promjene u bilo kojoj revidiranoj Politici Kolačića Vašom daljnjom uporabom web stranice nakon datuma objavljivanja takve revidirane Politike Kolačića.


KORIŠTENJE KOLAČIĆA

“Kolačić” je niz informacija koji vam dodjeljuje jedinstveni identifikator koji pohranjujemo na vaše računalo. Vaš preglednik tada pruža taj jedinstveni identifikator koji se koristi svaki put kada pošaljete upit na web mjesto. Kolačiće na web mjestu koristimo kako bismo, između ostalog, pratili usluge koje ste koristili, bilježili podatke o registraciji, bilježili vaše korisničke postavke, držali vas prijavljenim na web mjesto, olakšavali postupke kupnje ili pratili stranice koje posjećujete. Kolačići nam pomažu da shvatimo kako se stranica koristi i poboljšati Vaše korisničko iskustvo.


VRSTE KOLAČIĆA


Sljedeće vrste Kolačića mogu se koristiti kada posjetite Web stranicu:

Kolačići za oglašavanje

Oglašivači i poslužitelji oglasa na Vaše računalo postavljaju reklamne Kolačiće kako bi se prikazali oglasi koji će Vas najvjerojatnije zanimati. Ovi Kolačići omogućuju oglašivačima i poslužiteljima oglasa da prikupljaju podatke o Vašim posjetima web mjestu i drugim web mjestima, izmjenjuju oglase poslane na određeno računalo i prate koliko često je netko gledao oglas i tko ga pregledavao. Ovi su Kolačići povezani s računalom i ne prikupljaju nikakve osobne podatke o vama.

Analitički Kolačići

Analitički kolačići nadziru kako su korisnici došli do web-mjesta te kako komuniciraju i kreću se jednom po web-mjestu. Ovi Kolačići daju nam do znanja koje značajke na web mjestu rade najbolje i koje se značajke na web mjestu mogu poboljšati.

Naši Kolačići

Naši su Kolačići “Kolačići prve strane” i mogu biti trajni ili privremeni. To su nužni Kolačići bez kojih Web stranica neće raditi ispravno ili moći pružiti određene značajke i funkcionalnosti. Neki od njih mogu se ručno onemogućiti u vašem pregledniku, ali mogu utjecati na funkcionalnost web mjesta.

Kolačići za personalizaciju

Kolačići za personalizaciju koriste se za prepoznavanje ponovljenih posjetitelja web mjesta. Ove Kolačiće koristimo za bilježenje Vaše povijesti pregledavanja, stranica koje ste posjetili te Vaših postavki i postavki svaki put kada posjetite web stranicu.

Sigurnosni Kolačići

Sigurnosni Kolačići pomažu u prepoznavanju i sprječavanju sigurnosnih rizika. Ove Kolačiće koristimo za autentifikaciju korisnika i zaštitu korisničkih podataka od neovlaštenih strana.

Kolačići za upravljanje web stranicama

Kolačići za upravljanje web stranicama koriste se za održavanje Vašeg identiteta ili sesije na Web mjestu tako da ne budete odjavljeni neočekivano, a svi podaci koje unesete zadržavaju se od stranice do stranice. Ti se Kolačići ne mogu pojedinačno isključiti, ali možete onemogućiti sve Kolačiće u svom pregledniku.

Kolačići treće strane

Kolačići trećih strana mogu biti smješteni na vašem računalu kada posjetite web mjesto tvrtke koje pružaju određene usluge koje nudimo. Ovi Kolačići omogućuju trećim stranama da prikupljaju i prate određene podatke o Vama. Ovi se Kolačići mogu ručno onemogućiti u vašem pregledniku.


KONTROLA KOLAČIĆA

Većina preglednika prema zadanim postavkama prihvaća Kolačiće. Međutim, Kolačiće možete ukloniti ili odbiti u postavkama preglednika. Imajte na umu da bi takva radnja mogla utjecati na dostupnost i funkcionalnost web stranice.

Za više informacija o kontroli Kolačića provjerite u postavkama preglednika ili uređaja kako možete kontrolirati ili odbiti Kolačiće.
Osim toga, možete odbiti neke Kolačiće trećih strana putem Alata za isključivanje Network Advertising Initiative.

OSTALE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA

Uz Kolačiće, na web mjestu možemo koristiti i druge tehnologije praćenja kako bismo pomogli prilagoditi web mjesto i poboljšali Vaše iskustvo. “Web svjetionik” ili “oznaka piksela” maleni je objekt ili slika ugrađena u web stranicu ili e-poštu. Koriste se za praćenje broja korisnika koji su posjetili određene stranice i pregledali e-poštu te pribavili druge statističke podatke. Prikupljaju samo ograničeni skup podataka, kao što su broj Kolačića, vrijeme i datum pregleda stranice ili e-pošte i opis stranice ili e-pošte na kojoj borave. Web svjetionici i pikselske oznake ne mogu se odbiti. Međutim, možete ograničiti njihovu upotrebu kontrolirajući kolačiće koji su u interakciji s njima.


POLITIKA PRIVATNOSTI

Za više informacija o tome kako koristimo podatke prikupljene Kolačićima i drugim tehnologijama praćenja, molimo pogledajte naše Uvjete korištenja objavljene na web stranici. Ova Pravila o Kolačićima dio su i ugrađeni su u naše Uvjete korištenja. Korištenjem web mjesta pristajete na to da Vas obvezuju ova Pravila o Kolačićima i naši Uvjeti korištenja.


Zahvaljujemo Vam na posjeti stranici https://ericjohanssonwriter.com/
Lijep pozdrav.